Bg En

View cart Your cart is empty

За нас

Здравейте!

Вие попаднахте на нашата сайт EDC - Education Design Company.

Тук вие ще намерите материали за вашите учебни ситуации и уроци: нагледни и методически пособия, информационни табла и декоративни елементи за оформяне на детските учебни заведения.

Всички материали са разработени от руски и украински методисти и се произвеждат в Украйна. Сега ние се занимаваме с адаптиране на нашия асортимент според изискванията на българските образователни програми и желанията на българските учители.

Аз се казвам Елена Гончарова и съм администратор на този сайт. Може да ми задавате всякакви въпроси относно материалите и заплащането. Ще бъда много радостна да разбера вашето мнение, дали нашите материали съответстват на вашето търсене и желания, кое трябва да допълним и подобрим. 

Стоки, коите има в наличност на склада в България, изпращаме най-късно след седмица. Ако искате да поръчите нещо, което нямаме в момента, ще Ви доставим със следоваща постава от Украйна. След това като получите пратката сте длъжни да платите в срок от два дена.  Платежа може да направите като наложен платеж или по банков път.

Ако по някаква причина останете недоволни от материалите, просто ги пратете обратно в срок от два дена. Ако изделието е непригодно за ползване поради брак в течение на годините, ние ще го заменим или ще ви изпратим необходимите детайли.

Ако при получаването забележите, че опаковката е деформирана, обърнете се към  доставчик и техните сътрудници и ако материала е пострадал се иска компенсация от куриерската къмпания.

Искрено се надявам, че нищо лошо няма да се случи с вашите пратки, но бях длъжна да споделя това с вас.

Елена Гончарова.