Bg En

виж Количката е празна

Декорация "Коледната къщичка"

944,00 лв.
Кат. номер: 081

Опции за покупка

944,00 лв.Oписание на продукта

Коледната къщичка е декорация, коята превръща обикновената вечер под елхата в настояща приказка! Затова, че тя е не просто декорация, тя е многофункционален елемент на ролева игра. Включавайте въображението си и измислете приказни истории!

Коледната къщичка е двустранна. Има външна страна и вътрешна с обзавеждане. Тези две страни са оборудвани с магнитни крепежи за допълнителни елементи, коите представят някои детайли на интерьора и за смяна на сезоните. По такъв начин Къщичката може да бъде използвана не само като коледна декорация, а и за всякакви театрални дейности в градината. Тя може да бъде и Къща на Баба Марта, и кафене, и магазин...

Освен това тя има прозорци които се отварят и е възможно да се използват като сцена за куклен театър! Има магнитни крепежи за Вашите собствени рисунки-декорации или афиши! Ние знаем, колко е богата фантазията у детските учители. Уверени сме, че Вие ще измислите още 100 варианта за тази уникална Къщичка!

Материал: брезов шперплат с лакиране и ламиниране

Размер: 230 см х 122 см

Тегло: 12,5 кг

Комплект: Къща - 1 бр, Декоративни елементи - 29 бр, Комплект панти за закрепване на вратите на къщата и прозорците, заключване с ключ.


Видео от производство

Подобни продукти:

Мъничка Елхичка

 128,00 лв.
80,00 лв.
виж

Декорация "Ледната Елха"

170,00 лв.
виж

Декорация "Ледната Елха" (от КАРТОН)

45,00 лв.
виж

Декорация "Зелената Елха" с магнитни украси

284,00 лв.
виж