Bg En

виж Количката е празна

"Термометър" за календар "Монтана"

Ново
15,00 лв.
Кат. номер: 112

Опции за покупка

15,00 лв.Oписание на продукта

В допълнение към наблюдаване за времето, промяни на сезоните, сезонни дейности, дати и дни на седмица много полезно е наблюдаване за вънешна температурата.

Хубаво е, ако имате действоващ термометър извън прозореца! Можете да гледате заедно с децата как се променя температурата всеки ден.

Ако вече имате някакво кътче за наблюдаване за времето в класната стая, нашата модел на термометър "Монтана" ще стане хубаво допълнение към него.

Термометър "Монтана" има магнитна лента с малко метално кръгче, което можете да преместявате за да установите приблизителна температура, която е навын.

Това  практика ще бъде полезна за разбиране на връзка времето и температура, топли и хладни цветове и дори за подготовка на логическо разбиране на положителни и отрицателни числа.

За да организирате кътче за природа и времето, препоръчваме Ви Природен календар "Монтана", който разработихме съвместно с детски учител г-жа Виолина Иванова от град Монтана. 

На снимките към този сток можете да се запознаете с препорките от г-жа Иванова. 

Пълен календар "Монтана" се состои от три части: "Годишен календар" - кръг със сезоните, "Месечен календар" - табло с джобовете за картички и "Термометър" с който можете да отбелязвате вънешна температура. Освен това, предлагаме Ви пълен комплект на картички към този Календар.

Повече за тези елементите можете да прочетете в описанието под тях.

Всеки от тези елементи можете да поръчите отделно. Но само в пълен комплект този помагало ще бъде най-ефективно.

Размер: 700 мм * 100 мм

Материал: пласмаса 3 мм, винилов магнит, метално кръгче

 


Подобни продукти:

Природен календар "Деца"

30,00 лв.
виж

Природен календар "Слънцето"

22,00 лв.
виж

Природен календар "Ежко и Къртичето"

20,00 лв.
виж

Природен календар "Котенце под чадър"

20,00 лв.
виж