Bg En

виж Количката е празна

Цена:


Детски тениски-шевици

Грижовните родители знаят, че държавата започва с дете, затова е толкова важно да си купите детска бродерия, която ще стане любима.

Всички производители обръщат специално внимание на линията за детски дрехи. Децата са толкова уязвими към алергени, че трябва да се внимава, когато се използват синтетични и естествени материали. Опитваме се да намалим риска от алергични реакции до нула.

Компанията използва висококачествени трикотажни платове, състоящи се от памук (95%) и еластан (5%). В раздела "детски дрехи" представя невероятна гама от детски бродерии.

Тук ще намерите модели детски бродерии с дълги и къси ръкави. Децата ви ще се чувстват комфортно през лятото и в по-хладния сезон, носейки любимите си бродерии. Геометричните и флорални бродирани модели със сигурност ще се харесат на вашите деца.

Такива детски бродерии ще бъдат чудесна алтернатива на по-празничните варианти на този тип национално облекло. Родителите често купуват бродерии на деца в училищна възраст. Експериментирайте и научете децата си да обичат бродерията в момента.

Децата трябва да носят бродерии по-често от възрастните, казват експертите. Училищни ваканции, разходки, пътувания - практически навсякъде, където вашето дете ще изглежда подходящо в бродерията. Не само възрастните, но и децата се нуждаят от бродирани блузи и тениски за ежедневна употреба.

Колкото обичат мотивите на родната шевица, толкова ще обичат страната си. Когато погледнете в нашия онлайн каталог, детето ви ще може визуално да оцени конкретен модел и да избере този, който той или тя харесва най-много. Тук ще намерите бродерия за момчета и момичета.

Екипът на EDC-Folklor.BG е искрено доволен от всеки положителен отговор, защото това е писмено свидетелство за нашата перфектна репутация!

Шевица "Дариян" (златна бродерия)

Нов
28,00 лв.

Шевица "Дариян" (бежова бродерия)

Нов
28,00 лв.

Шевица "Дариян" (зелена бродерия)

Нов
28,00 лв.

Шевица "Дариян" (червена бродерия)

Нов
28,00 лв.

Шевица "Дариян" (синя бродерия)

Нов
28,00 лв.

Шевица "Звездно сияние" (черно-червена бродерия)

Нов
28,00 лв.

Шевица "Звездно сияние" (синя бродерия)

Нов
28,00 лв.

Шевица "Звездно сияние" (червена бродерия)

Нов
25,00 лв.

Шевица "Звездно сияние" (червена бродерия)

Нов
25,00 лв.

Шевица-блуза "Маков букет"

Нов
30,00 лв.

Шевица "Маково поле"

Нов
25,00 лв.

Шевица "Дамян" (кафява бродерия)

Нов
25,00 лв.