Bg En

виж Количката е празна

Цена:

Декорации за Коледа

Коледа и Нова година са едни от най-обичаните празници през годината! И макар тез празници да са семейни, празничната атмосфера е навсякде. Детската градина също не остава на страната. Учители и деца правят Коледни празници, с които да поздравят своите родители. Украсяват и декорират своите стаи. Пишат писма със списък на подаръците на дългоочаквания Дядо Коледа. Вълшебно време!

За да направим празничната атмосфера в Детската градина абсолютно вълшебна и приказна, нашите дизайнери разработиха специални коледни декорации. Тук има и Къщата на Дядо Коледа, Замъка на Снежната кралица, и фантастични елхи. Всичко за изключително празнично настроение за деца, учители и гости!

Нашите декорации имат два варианти на изпълнение:

1. От брезов шперплат с допълнително лакиране и ламиниране. Изглежда перфектно! Дървената текстура дава топлина и уют. Чудесно се съчетава с миризмата на жива Елха и дори ако няма, дава натурален аромат.

2. От трислоен гофриран картон с изображение от PVC-фолио. Напълно съответсва на вънешен вид на своят шперлатен прототип. (Има малко тегло и трябва по-аккуратно обращение. Това не го разбрах....) Най-важното приемущество - по-ниска цена, която може да бъде оправдана, ако не искате да използвате еднакви декорации няколко години.

Като интересен вариант Ви предлагаме да закупите един-два основни елемента от шперлат и няколко допълниелни от картон.

Мъничка Елхичка

%
128,00 лв.
24,00 лв.

Вълшебна кутия

%
112,00 лв.
33,60 лв.

Декорация "Зелената Елха" с магнитни украси

%
284,00 лв.
85,20 лв.

Декорация "Елха с ръкавички"

%
170,00 лв.
51,00 лв.